Inschrijvingen en boekenkeuze

Vanaf begin september mag U ons terug verwachten.
Met ons inschrijvingspapier en ons davidsfondsboekske (Davidsfonds Cultuurgids).

De boeken-, cd-, of i-book-keuze maakt U uit de Cultuurgids. U kunt ook een keuze maken uit oudere boekenuitgaves op internet: http://www.davidsfonds.be.

Vernieuwing lidmaatschap Davidsfonds 2014-2015.  Het nieuwe seizoen is ondertussen al op gang gekomen.

Om lid te worden of blijven van het Davidsfonds kan je 2 boeken of CDs (of 1 duurder boek) kiezen uit de Davidsfonds Cultuurgids.  Hierop krijg je dan nog een korting van 5 tot 25%.   U kunt al lid worden vanaf ongeveer 30 euro en hiervoor ontvangt u dus 2 boeken naar keuze.   Er zijn ook leuke kinderboeken, interessant met de komende feesten om te schenken aan je kinderen, kleinkind of petekind bijvoorbeeld.

De huidige leden krijgen de Cultuurgids in de bus en een bestuurslid zal ook langs komen.   Wie wenst lid te worden neemt best contact op met een bestuurslid (zie davidsfondsbeverenleie.be -> informatief -> Bestuursleden) l.  Wij bezorgen u vrijblijvend de cultuurgids.  

Als lid ontvangt u o.a. de Davidsfonds Cultuurkaart, die interessante kortingen geeft voor veel evenementen, en in het bijzonder ook op activiteiten van onze afdeling, bijvoorbeeld 5 euro per persoon voor huiskamerconcert en recent nog 10 euro voor de busreis naar Antwerpen.

Het lidgeld voor de plaatselijke afdeling Beveren Leie bedraagt nog steeds 3€. Bij te tellen bij het totaalbedrag van de boeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s