Nacht van de geschiedenis 2017 “Muziek”

Dit jaar een samenwerking tussen de Waregemse afdelingen: Desselgem, Sint-Eloois-Vijve, Waregem-centrum en Beveren Leie. Met de hulp van de leerlingen, leerkrachten en directie van de kunstacademie Waregem, werd het een piekfijn georganiseerde wandeling doorheen de muziek.
Enkele reacties:

Alleen tevreden deelnemers zagen we op de nacht van de Geschiedenis  2017; iedereen had genoten van de zeer diverse concertjes en er werd volop over nagepraat.   Persoonlijk vond ik ook de projecties van de kunstwerken uit dezelfde periode een mooie meerwaarde.  Dit is echt cultuur zoals wij het met het Davidsfonds naar de mensen willen brengen!   Dank aan alle leerkrachten en leerlingen die dit voor elkaar hebben gekregen.  Ook het programmaboekje was echt top!
Wel jammer dat er niet meer mensen op een weekavond voor zo’n mooi evenement komen, de afwezigen hadden weer eens ongelijk.
Met vriendelijke groeten,
Koen Lavens
Davidsfonds Beveren-Leie – voorzitter”

Ik sluit mij heel graag aan bij de woorden van Koen. Op de facebookpagina van de Stedelijke Kunstacademie Waregem en de facebookpagina van Davidsfonds Desselgem kunnen jullie allemaal nog eens terugblikken op deze mooie avond aan de hand van heel wat fotomateriaal. Voel jullie gerust vrij om dit alles nog te delen.
Als lid van het Nationaal Bestuur, als secretaris van het gewest Gaverland en als lid van Davidsfonds Desselgem ben ik zeer tevreden dat deze samenwerking zo vlot verlopen is en ik hoop dat we in de toekomst nog vaker op die manier kunnen samenwerken.
Groetjes
Lieven”

Meer woorden mogen we hier niet aan vuil maken, enkel nog dit: de opbrengst (888,-€) werd integraal geschonken aan een activiteit voor “Kom Op Tegen Kanker” georganiseerd door de Kunstacademie.

Enkele foto’s

 

 

 

affichedenacht2017