Inschrijvingen 2017-2018

 

De inschrijvingen voor het jaar 2017-2018 zijn grotendeels zoals verleden jaar.  Alles gebeurt weer met de computer. De doorschrijfpapieren zijn er niet meer. We raden aan om goed de gekozen boeken te onthouden (of om deze goed aan te duiden in de cultuurgids). Onze secretaris houdt jullie inschrijvingen bij tot de uitdeling van de boeken eind november 2017.

NIEUW:

Als inspiratiebron voor uw boekenkeuze en uw vernieuwd lidmaatschap, organiseert de afdeling Beveren Leie dit jaar een boekententoonstelling “Vers Geperst” genaamd. Dit gaat door tijdens het kermisweekend in de Kerkdreef 17,  beter gekend als de oude krantenwinkel van Drukkerij Baert. Inschrijven kan dan ook. Alle bezoekers zijn welkom. U kan tijdens Uw boekenzoektocht van een heerlijk glaasje geproefd worden. (Als sponsering voor de plaatselijke kas.)

Voor een lidmaatschap dien je minimum 40€ aan boeken te bestellen, of een inschrijving van minimum 40€ te betalen.

Nog even herinneren dat we 3 euro bijrekenen voor de plaatselijke werking, gelieve dit dus niet te vergeten bij de afrekening.

De betalingen van het inschrijvingsgeld en/of de boeken kan gebeuren in cash via het plaatselijk bestuurslid of per overschrijving op Davidsfonds Beveren Leie met nr BE79 8508 1347 4633.

 

 

De website:

De Davidsfondsafdeling van Beveren Leie biedt al het vierde  jaar alle informatie over hun activiteiten aan op:

http://www.davidsfondsbeverenleie.be

Niet alleen de aankondigingen van nieuwigheden, maar ook het relaas van de voorbije activiteiten met verslag en foto’s staan op deze webstek.

Een woordje uitleg over het nieuwe menu:

We starten met het item Jaarkalender. Voor iedereen duidelijk, want dit is een overzicht van de activiteiten voor het lopende jaar.

In Volgende activiteit geven we de aankondiging van… inderdaad de volgende activiteit. Dit met alle informatie, qua locatie, uren en kostprijs. Hierin staat zeker steeds de laatste informatie. Eventuele wijzigingen worden duidelijk naar voren gebracht.

Onder Programma 2017-2018 wordt iedere activiteit van het huidige jaar toegelicht. ofwel de aankondiging van de volgende activiteiten, ofwel een verslag met foto’s van het voorbije festijn.

In het menu Voorbije activiteiten geven we een overzicht van de vorige werkjaren met verslag en foto’s. Dit is reeds een klein archief van een 5 jaar ver. Altijd leuk om eens op terug te kijken.

In Informatief vindt u vaste informatie over de afdeling Beveren Leie, uitleg over de website, de bestuursleden van de afdeling,…

Bij Contact kunt u steeds uw grieven, voorstellen of ander kattenkwaad kwijt. Hints, foto’s,… alles is welkom, zowel langs deze weg of zoals het vroeger was, met een telefoontje of een bezoek aan de deur

e-mail: dfbeverenleie@gmail.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s